Pd Tipe C Fast Wall Charger Adaptor 18w Usb C Charger Pengisian Cepat dengan Pengiriman Daya Kompatibel dengan Iphone 12

Katrangan singkat:

Jumlah Pesanan Minimal: 1000PCS regane : Bisa nego
Rincian kemasan: kothak werna Wektu Pangiriman: 5-8 dina kerja
Syarat-syarat pembayaran : T/T,, L/C Kemampuan sumber: 30k saben dina
Panggonan Asal: Made in China Jeneng merek: APS
Sertifikasi: CE, FCC, Engery Star, Doe, Nomer Model: APS-1827EU

Detail Produk

Tag produk

Informasi Detail

Jeneng produk: USB Tipe-C Wall Charging Adapter 18w Item No: APS-1827EU
Bahan: ABS & PC warna: Layanan Werna Putih/Ireng/ OEM Ditampa
Input: AC 100V-240V Output USB C: DC5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A
Daya Output: 18W Antarmuka Output: 1 x USB C
Fungsi Utama 1: 18WPangisi daya Tembok Pangiriman Daya Fungsi Utama 2: Adaptor USB C PD
Fungsi Utama 3: Adaptor Pengisi Daya Tipe-C OEM & ODM: Ditrima
Cahya dhuwur:

Fast Charging USBPangisi daya tembok

,

Pangisi daya cepet telpon seluler

,

Pangiriman DayaPangisi daya tembok

Deskripsi Produk

Pd Tipe C CepetAdaptor Pangisi Daya Tembok18w Usb C Charger Pangisian Daya Cepet Kanthi Pangiriman Daya Kompatibel Kanthi Iphone 12

Ringkesan

Port pangisi daya USB Tipe-C ngidini dhukungan lengkap kanggo piranti sing mentas dirilis sing kalebu piranti sing kompatibel karo Pangiriman Daya.PD 3.0 ndhukung nganti 3A kanggo pangisian daya paling cepet (piranti kudu kompatibel karo Pangiriman Daya kanggo nggunakake teknologi iki).Desain port USB-C sing bisa dibalèkaké (ora bakal kantun) mesthekake manawa ora ketompo arah konektor sampeyan, sampeyan bakal bisa masang konektor kasebut. Pangiriman Daya 18W kanggo port USB-C kanthi Pasokan Daya Programmable.Ora kuwatir maneh babagan ngrusak piranti, cepet lan aman nyedhiyakake kinerja sing paling apik. Output sing dhuwur ing 18W ngidini ngisi daya kanthi efisien kanthi panas sithik. Desain sing trep kanggo pangisi daya tembok USB 18w kanthi ukuran entheng & mini.Gampang digawa nganggo pangisi daya ing endi wae. Port pangisian daya USB Tipe-C ngidini dhukungan lengkap kanggo piranti sing mentas diluncurake, uga port USB sing bisa dibalik (ora ketinggalan) lan ngisi daya luwih cepet tinimbang jinis USB model lawas.

Spesifikasi

Spesifikasi
Model No APS-1827EU
Teknologi Ngisi daya cepet,
Plug US plug, UK plug, EU plug
Input AC 100V-240V (Standar)

Hubungi kita kanggo luwih akeh.

Output 18W
USB C: DC5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A
Efisiensi (Beban Penuh) > 85%
Pangreksan Safety Swara voltase Protection

Swara Proteksi Saiki

Proteksi sirkuit cendhak

Swara Proteksi Panas

Ngobong ing 100%
MTBF 5000 jam

Fitur

1. USB-C PD (Power Delivery) Output: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A2.18W total output Adaptor tembok pangisi daya cepet3.Pengisi daya dinding USB C tunggal Ndhukung pangisi daya cepet kanggo iPhone, Google Pixel 2, Google Pixel 2 XL, LG G5TM.Samsung Galaxy Note 9/8, S9 S9+ S8 S8+, LG V40, HTC one A9, M8, M9, HTC 104. Pangisi daya tembok PD Nglindhungi saka overcharging lan overheating

Pd Tipe C Fast Wall Charger Adaptor 18w Usb C Charger Pengisian Cepat Dengan Pengiriman Daya Kompatibel dengan Iphone 12 0

Pd Tipe C Fast Wall Charger Adaptor 18w Usb C Charger Pengisian Cepat dengan Pengiriman Daya Kompatibel dengan Iphone 12 1

Apa Pilih kita

1. 10 taun OEM & ODM pengalaman pabrik ing solusi Power.

2. Pabrik Apple MFI sing dilisensi

3. Spesialisasi ing Aksesoris Ponsel, kalebu Pangisi daya mobil Apple MFi, pangisi daya iPhone, Nirkabel

Pangisi daya, pangisi daya tembok, adaptor catu daya laptop lan liya-liyane…

4. Kualitas kontrol tim QC sing ketat

5. layanan OEM / ODM

6. Dhukungan MOQ cilik

7. Wektu Pangiriman Cepet

8. Garansi 12 wulan sawise layanan

9. Inovasi teknis sing terus-terusan

Yen pangisi daya tembok cepet iki ora bisa nyukupi pangarepan sampeyan, hubungi kita liwat Email utawa Whatsapp.

Sembarang masalah liyane, welcome kanggo ngirim panjalukan kanggo email.

Umpan balik sampeyan paling penting kanggo kita.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: