Kekuwatan Perusahaan

OEM & ODM

pakar

Wiwit madegé ing 2010, Advanced product solution(APS) wis nyakup bisnis R&D, produksi lan pemasaran produk elektronik konsumen, OEM & ODM minangka arah mlaku utama. Kabeh produk sing diprodhuksi dijamin inovatif kanthi kualitas paling dhuwur.

Minangka produsen sumber daya global, APS ndhukung layanan OEM / ODM, kalebu Desain Produk, Prototipe, Molding desain, printing Logo, Paket kustomisasi, pitulungan Sertifikasi lan Logistik etc. proyek sing dikembangake utawa sing terus-terusan.

20210308164533_26882

keuntungan APS

Bantuan Desain

Sampling Cepet, 7 dina kanggo ngrampungake prototipe

Pabrik kanthi rega sing kompetitif

Tim R&D sing kuwat nyedhiyakake dhukungan teknis

Produksi Teknologi Jangka Panjang lan Modern

Kualitas apik, linuwih lan safety

Tim sumber eksekusi dhuwur nggoleki macem-macem anyar

Tim profesional kanggo ngawula, komunikasi sing luwih jelas

R&D

APS minangka perusahaan swasta adhedhasar teknologi kanthi kauntungan teknis sing kuat ing solusi elektronik konsumen lan solusi daya.Pelanggan dijamin seneng piranti lunak siji mandeg lan dhukungan solusi khusus hardware.Sawise pirang-pirang taun gaweyan pembangunan, APS wis dadi solusi kelas siji lan panyedhiya layanan teknis sing ndhukung sawetara pelanggan sing unggul ing industri ing saindenging jagad.Kita dilengkapi lingkungan pangembangan sing komprehensif.Kabeh alat operasi lan peralatan tes sing dibutuhake disiapake ing omah kanggo njamin pangembangan teknologi sing lancar lan integritas, linuwih lan efisiensi dhuwur ing tahap pangembangan produk.

R&D produk lengkap APS luwih saka 2000 kasus, tim kita kalebu wong sing duwe pengalaman kepemimpinan operasional ing industri kita, ana 2 software desinger, 4 ID desainer, 5 Merchanics Engineer, 4 Electronic Engineer, 2 packaging designer, 4 Sales engineer lan global tim sales.

20210308164533_30126

Kemampuan Tim & Desain

APS wis mbangun tim R&D sing berpengalaman lan trampil kanggo nindakake riset teknis lan pangembangan produk sing terus-terusan.Kita nyedhiyakake dhukungan lan layanan sing kuat kanggo pelanggan.Wilayah R&D kita kalebu: firmware MCU, sistem sing dipasang, APP, algoritma DSP, hardware, lan tes profesional.

Kaluwihan Teknis

Nutup tren pangembangan paling anyar ing industri global lan nggayuh kepemimpinan teknologi industri mesthi dadi tujuane upaya tanpa wates teknologi.Kaluwihan teknis kita kalebu: USB, Bluetooth, teknologi RF nirkabel, algoritma audio, teknologi ngisi daya, standar industri, lsp.

Ngisi daya

PD/PPS/PD3.0/PD2.0
QC4.0 / QC3.0 / QC2.0
FCP/SCP
AFC/VOOC(VIVO)/PE/SFCP
BC1.2

RF

2.4GHz proprietary lan Bluetooth5.0 ing siji SoC
RF cocog
Desain lan finetune antena RF khusus

Bluetooth & Nirkabel

HID, A2DP, HFP ing Bluetooth 5.0
Tumpukan protokol HID Bluetooth sing dibangun dhewe
Protokol proprietary 2.4GHz bebarengan, kanthi efektif bebarengan karo WIFI lan Bluetooth
Output audio latensi ultra-rendah lan input pengontrol, latensi input tombol kurang saka 8mSec kanthi audio mlebu & metu
Output stereo 16bits@48Khz, latensi minimal kurang saka 20mSec kanthi data pengontrol mlebu & metu
16bits@48Khz mono input
Pembatalan gema mikropon lan nyuda gangguan latar mburi
Sambungan gampang karo Smartphone liwat BLE

Algoritma

Kompresi audio berkualitas tinggi (proprietary, latensi ultra-rendah, konsumsi komputasi ultra-rendah)
Mikropon HD (nganti 16bits@48K)
Pembatalan gema mikropon
Pangurangan swara latar mburi mikropon (tambah swara)
BONGIOV DPS audio dandan
6-axis Kalman