6V 1A AC DC Ngalih Power Supply / Universal Adaptor Charger

Katrangan singkat:

Jumlah Pesanan Minimal: 100PCS regane : Bisa nego
Rincian kemasan: kothak werna Wektu Pangiriman: 5-8 dina kerja
Syarat-syarat pembayaran : T/T,, L/C Kemampuan sumber: 30k saben dina
Panggonan Asal: Made in China Jeneng merek: APS
Sertifikasi: CE (EMC/LVD), FCC, DOE, CEC, Engery Star Nomer Model: APS-PS1004

Detail Produk

Tag produk

Informasi Detail

Nomer Model: APS-PS1004 Jeneng produk: 6V 1A Tegangan Ac DcNgalih Power Supply
Bahan: Bahan ABS & PC Tahan Api warna: Ireng Utawa Putih Opsional
Input: AC 100V-240V Output: DC 6V 1A
Daya Output: 6W MTBF: 5000 Jam
Burn In Test: 100% OEM & ODM: Ditrima
Konektor DC: 2,5×0,7 / 3,5×1,35/4,0×1,7/5,5×2,1/5,5×2,5/mocro…… Fungsi Utama 1: Adaptor AC Universal Kanggo Mesin Mopping / Humidifier
Fungsi Utama 2: Colok Adaptor Negara Kanggo Router/Kursi Pijat/Kamera Lsb. Fungsi Utama 3: Ngalih Power SupplyKanggo Speaker / HUB / video / IP Camera….
Cahya dhuwur:

6V 1A AC DC Ngalih Power Supply

,

CEC AC DC Ngalih Power Supply

,

Pangisi daya adaptor universal 6V 1A

Deskripsi Produk

6V 1A Tegangan AC Dc Switching Power Supply Universal Adaptor Charger US Plug AC Power Adapter

Ringkesan

6W AC DC Switching Power Supply dilengkapi tips sing bisa diijolake, sing cocog karo peralatan omah AC lan DC, Kayata 3V menyang Elektronik Rumah Tangga.Salah sijine adaptor daya iki bakal ngganti sebagian besar adaptor sampeyan.Kerjane apik.Cocog karo kabeh jinis piranti.Gunakake kanggo apa wae sing wis ilang adaptor.Malah bisa digunakake karo piano elektronik utawa piranti elektronik liyane. Versatile luwes, tingkat output sing beda lan tingkat voltase sing beda bisa dioper kaya sing dikarepake.Aman lan mung kanggo operate, Handy kanggo nyiyapake ing voltase bener lan Gampang kanggo masang plugs adaptor.Teknik aman Advanced, karo pangayoman lengkap liwat Voltage, liwat Saiki, Circuit singkat, overheat.

Tipe Plug AC: AS, EU, UK (Opsional)Aplikasi: tampilan LED, lampu LED, produk komunikasi, peralatan pemantauan keamanan, TV mini, kotak hard disk, instrumentasi, peralatan rumah tangga cilik, laptop, kendaraan listrik, dolanan listrik, router, switch, komputer genggam lan produk liyane.

Spesifikasi

Input AC Tegangan Input Nominal AC 100V ~ 240V
Range Tegangan Input AC 95V ~ 265V
Frekuensi Input 50/60Hz
Output DC Tegangan Output 6V
Output Saiki 1A / 1.5A / 2A / 2.3A / 3A
Daya Output 6-18W
Ukuran Konektor DC 5.5*2.5/5.5*2.1/USB
Aturan Line 2%
Peraturan Muatan 5%
Ripple Noise 180 mVp-p
Efisiensi > 85%
Lingkungan Suhu operasi 0°C ~40°C
Kelembapan Operasi 5% ~ 95% RH
Suhu panyimpenan -20°C ~85°C
Kelembapan Panyimpenan 5% ~ 95% RH
pangayoman Over Load Protection/Short Circuit Protection/Over Current Protection/Swara Suhu Protection
PLUG EU UK USA, US opsional
Produsen Advanced Product Solution Technlogy Co ltd

Fitur

1. Worldwide universal voltase input AC saka 100-240V.2.Kinerja anti-gangguan sing apik, dipercaya lan migunani.3.Ripple DC cilik, efficiency dhuwur.4.Suhu kerja sing sithik lan umur layanan sing dawa.5.Ukuran cilik, Kapadhetan daya dhuwur.6.Insulasi sing apik banget lan tahan dhuwur kanggo listrik.7.Short circuit & over load & over proteksi voltase.

6V 1A AC DC Switching Power Supply / Universal Adapter Charger 0

6V 1A AC DC Switching Power Supply / Universal Adapter Charger 1

6V 1A AC DC Switching Power Supply / Universal Adapter Charger 2

Wektu timbal:

Jumlah (piceces) 1k~30K 30K~50K 50k~100k liwat 100k
Wektu timbal 20 dina kerja 30 dina kerja 40 dina kerja Rembugan

Packing & Pengiriman

Pangiriman:

1. DHL / UPS / FedEx / TNT , Door-to-Door.2.Miturut Udara utawa Laut, kanggo FCL;Bandara/ Pelabuhan panampa.3.Pelanggan Nemtokake Freight Forwarders utawa Negotiable Shipping Methods.4.Kita milih bahan kemasan sing paling apik lan aman kanggo mesthekake pesenan sampeyan ora bakal rusak

sajrone pangiriman.

Apa Pilih kita

1. 10 taun OEM & ODM pengalaman pabrik ing solusi Power.

2. Pabrik Apple MFI sing dilisensi

3. Spesialisasi ing Aksesoris Ponsel, kalebu Pangisi daya mobil Apple MFi, pangisi daya iPhone, Nirkabel

Pangisi daya, pangisi daya tembok, adaptor catu daya laptop lan liya-liyane…

4. Kualitas kontrol tim QC sing ketat

5. layanan OEM / ODM

6. Dhukungan MOQ cilik

7. Wektu Pangiriman Cepet

8. Garansi 12 wulan sawise layanan

9. Inovasi teknis sing terus-terusan

RFQ

Q1: Kepiye pabrik sampeyan nindakake babagan kontrol kualitas?

A: Kabeh proudcts dirancang karo bahan paling apik.ORA CULING.

Kita duwe 3 inspeksi lengkap sajrone produksi massal,

Q2: Suwene ora pangiriman njupuk?

A: Sample lead time: 1-7 days.Bulk order lead time: In stock: Ready for delivery.Bulk order lead time: Out of stock: About 20-45 days

Q3: Suwene wektu babar pisan?

Produk kita teka karo garansi pabrikan 1 taun.

Q4: Carane supaya ing akeh?

Langkah 1: Pilih model lan produk sing dikarepake lan konfirmasi conto lan informasi pencetakan liyane. Langkah 2: Kirimi PO lan kita bakal nggawe PI kanggo konfirmasi rincian pesenan. Langkah 3: Atur pembayaran sawise konfirmasi sampeyan order.Step 4: Delivery barang sawise rampung produksi massal.

Sembarang masalah liyane, welcome kanggo ngirim panjalukan kanggo email.

Umpan balik sampeyan paling penting kanggo kita.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: